Date Personale

CEC Bank SA nu va solicita niciodata cifrele din seria cardului tau de debit sau credit si nici PIN-ul asociat acestora. Nu divulgati nimanui elemente de identificare personala utilizate in cadrul aplicatiei Internet Banking (PIN si parola furnizata de dispozitivul de autentificare), indiferent prin ce mijloc primiti solicitarea. Angajatii CEC Bank SA sau reprezentanti ai acestora NU vor solicita niciodata divulgarea acestor informatii. Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal puteti accesa link-ul www.cec.ro/despre-noi/cadrul-legal-si-reglementari/prelucrarea-datelor-personale.

Securitate

Urmariti permanent existenta elementelor de securitate care va asigura siguranta si confidentialitatea conexiunii (conexiune criptata https://www.ceconline.ro in zona de navigare a browser-lui, precum si iconita ce reprezinta un lacatel ). Cu un click pe aceasta iconita se vor furniza informatii legate de autenticitatea paginii - certificat electronic emis de VeriSign in favoarea CEC Bank SA pentru paginile WEB: www.cec.ro si www.ceconline.ro.

In situatia in care totusi primiti astfel de solicitari, NU LE DATI CURS si contactati de indata serviciul suport clienti CEC Bank SA:

Suport Client

Calea Victoriei nr.11-13,
Sector 3, Bucuresti

(+4) 021 202 5050

0800 800 848 - Telverde
(Apel gratuit in reteaua Telekom)